Modalitatea, durata si tarifele de livrare al comenzilor

Comanda unui panou solar

Livram panouri solare pentru apa calda sau orice alta piesa componenta disponibila in oferta comerciala prezenta prin intermediul acestui site DOAR in baza unei comenzi ferme lansate prin intermediul magazinului on-line www.panourisolareoltenia.ro sau prin comanda telefonica, la numarul 0724.585.956 sau 0762.619.800. Comanda trebuie sa contina datele despre produsul comandat, datele de contact si datele de livrare ale beneficiarului. Dupa finalizarea comenzii va transmitem, pe adresa de e-mail folosita la inregistrarea contului sau in momentul plasarii comenzii, confirmarea comenzii si factura proforma. Data programata pentru transport va fi comunicata atat telefonic cat si prin e-mail, la cerere, de asemenea, toate etapele necesare productiei vor fi notificate, in mod automat, de catre compania noastra in format electronic.

Panourile solare se livreaza in 5 zile lucratoare de la comanda.

Comenzile anulate nu reprezinta un angajament de livrare din partea companiei noastre si sunt nule de drept. De asemenea, SC Panouri Solare Oltenia SRL isi rezerva dreptul de a refuza o comanda venita din partea aceluiasi beneficiar.

Etapele unei comenzi

– Comanda deschisa – confirmarea transmiterii comenzii on-line catre compania noastra (notificare e-mail si generare factura proforma), precum si confirmarea acesteia telefonic (Va sunam noi).

– Programare livrare – inventarierea tuturor elementelor si pregatirea transportului (notificare e-mail sau va contactam telefonic)

– Comanda livrata – etapa finala, coletele sunt predate transportatorului (notificare e-mail si telefonic/SMS).

Plata prin card

Plata prin cardul Visa sau Mastercard se realizeaza prin intermediul C Solution E-Commerce system (plationline.ro), in parteneriat cu Raiffeisein Bank intr-un mediu complet securizat, 3D secure. SC Panouri Solare Oltenia SRL nu stocheaza si nu utilizeaza datele cardului dvs.

Preturile afisate includ TVA.

Modalitati de livrare a produselor.

SC Panouri Solare Oltenia SRL va livra produsele prin flota proprie de autovehicule sau prin sistem de curierat intern in colaborare cu firma Dragon Star, tariful pentru livrare indiferent de curierul folosit fiind in cuantum de 80 RON, suma fixa, indiferent de dimensiunea coletului.

Aveti nevoie de ajutor? Pentru comenzi telefonice apelati numarul de telefon: 0724.585.956 sau 0762.619.800.